• header 5

Bakkerij Thedinghsweert

Bakkerij

De biologische producten van onze zorgbakkerij

Voeding, gezondheid, vitaliteit en de kwaliteit van leven gaan hand in hand. Bewust boodschappen doen, begint bij de winkel van stichting Thedinghsweert. Bij ons vindt u voeding van hoge kwaliteit met een meerwaarde. Onze producten zijn namelijk biologisch geteeld en verwerkt met respect voor mens en dier.

Natuurlijke smaak van moeder natuur

Als u producten koopt uit onze zorgbakkerij dan weet u zeker dat wat u straks op tafel zet zowel aan hoge kwaliteitsnormen als aan hoge idealen voldoet. Omdat het vers en biologisch is, proeft u de natuurlijke smaak van de producten. Zoals moeder natuur het heeft bedoeld.

Ambachtelijke bakkerij met zorg

Wij maken met onze cliënten broodsoorten uit tarwe die we telen op eigen bedrijf. Maar we kopen ook meel bij een biologische molenaar. We gebruiken in de bakkerij nooit conserveringsmiddelen of chemische toevoegingen voor geur, kleur, smaak of houdbaarheid. Daarom vinden onze klanten ons brood natuurlijk, voedzaam en smakelijk. Wij maken op dit moment vele verschillende producten: volkoren-, lemaire-, gist- en desembrood. Maar ook appeltaarten, cakes en diverse soorten koekjes. Voor het weekend zijn er ook luxe producten zoals croissants, notenrozijnenbrood, diverse broodjes en kaasstengels.

Een betere maatschappij en gezond milieu

Bekijk onze eigenwijze productiemethode eens; de combinatie van ambacht en zorg. Dit betekent dat we werken met mensen met een verstandelijke beperking of een psychiatrische achtergrond. Zij zijn onze waardevolle cliënten. We werken volgens natuurlijke kringlopen, waardoor plant en dier gezonder zijn en het milieu wordt ontzien.

Verkooppunten:

Natuurvoedingswinkel stichting Thedinghsweert

Voor openingstijden winkel klik hier

Boerenmarkt Utrecht, Vredenburg

elke vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur

Boerenmarkt Wageningen, Marktplein

elke zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur