Winkel Thedinghsweert twee keer zo groot met hulp van Bouwbedrijf De Vree & Sliepen

Twee medewerkers van Bouwbedrijf De Vree & Sliepen in Tiel hebben de handen uit de mouwen gestoken bij de verbouwing van de winkel Thedinghsweert. Het vakmanschap waarmee enkele andere bouwkundige aanpassingen zijn uitgevoerd stemt Thedinghsweert heel blij. Het plafond bij de overgang van de oude winkel naar het nieuwe gedeelte ziet er keurig uit.

Tijdens een Meet & Match Event van De Tielse Uitdaging is met de heer Teunis van Voorthuizen, hoofd productie bij De Vree & Sliepen , gesproken. Aangeboden werd twee mensen twee dagen beschikbaar te stellen voor de verbouwing, een mooie maatschappelijke match! Dit was echt een klus waarmee Thedinghsweert flink geholpen is om de winkel weer up to date te maken. Eind november ’19 is de match in de praktijk gebracht met een prachtig eindresultaat. Begin december werd de natuurvoedingswinkel voor biologische producten heropend.

Inge te Velde bedankt alle vrijwilligers die samen met De Vree & Sliepen  de handen uit de mouwen hebben gestoken bij de verbouwing. Ook groothandel in biologische producten Udea, die de winkelstellingen beschikbaar stelde is en hielp met het herinrichten is Thedinghsweert veel dank verschuldigd. Het winkelteam heeft hebben tussen alle bedrijven door de winkel zo veel mogelijk door laten draaien voor de klanten. Ook voor hen een pluim op de hoed.

De oppervlakte van de winkel is verdubbeld, waardoor het assortiment aan biologische producten ruim is uitgebreid. Natuurlijk horen daar het brood en andere lekkernijen uit de eigen bakkerij van Thedinghsweert bij en de groenten van het land. Nieuw in de winkel zijn ook de winkelwagentjes.

Heropening natuurvoedingswinkel Thedinghsweert 2 december 2019