Uitbreiding biologische winkel Thedinghsweert en ruimere openingstijden

Een bijzonder adres voor  genieten van gezonde biologische producten.

De succesvolle biologische winkel van Thedinghsweert met een bijzondere maatschappelijke betekenis is al 25 jaar gehuisvest in het buitengebied van Tiel. Zij is de enige biologische speciaalzaak in Tiel-Kerk Avezaath. Hier kunnen de klanten uitgebreide voorlichting krijgen over biologische producten, maar ook dagelijks verse ambachtelijke brood- en zoete producten krijgen uit de eigen ambachtelijke bakkerij.  Verder kunt u er terecht voor groente o.a. van eigen land, fruit en vlees van eigen vee. Laat u verrassen.

Na 25 jaren werd het tijd voor een grondige verbouwing. De nieuwe winkel wordt bijna twee keer zo groot en krijgt een ruimer assortiment aan biologische producten.  De mooie vernieuwde landelijke winkel heeft veel te bieden.

Wij willen al onze trouwe klanten hartelijk danken voor de ongemakken die zij hebben geaccepteerd tijdens de verbouwingsperiode.

De winkel is vanaf 7 december elke zaterdag open tot 17.00 uur

Thedinghsweert wil mensen zoveel mogelijk stimuleren om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Daarnaast is zij een sociale onderneming waar werk gecreëerd wordt voor mensen met een handicap en een grote afstand tot de arbeidsmarkt.