Thedinghsweert zorggroep zoekt medebewoners voor een kleinschalig wooninitiatief in Tiel

Wij zijn op zoek naar (jong) volwassenen die 24-uurs begeleiding in Tiel zoeken. Onze visie is, je ontmoet elkaar, je leert van elkaar, je onderneemt met elkaar. Op deze wijze wordt geleerd hoe het dagelijkse leven vorm wordt gegeven. Je leert ‘het leven’ leven.

Wij kijken naar groeimogelijkheden van iedere persoon afzonderlijk. Wij zien jou als iemand die eigen capaciteiten en talenten heeft, die wij actief ondersteunen en verder tot ontwikkeling willen brengen. Daarnaast zorgen wij mee voor een gezonde omgeving met mede-bewoners, ouders/familieleden, begeleiders, buren en vrienden, als basis voor jouw sociale leven.

Prettig wonen betekent overdag bezigheden te hebben. Daarom bieden wij je mogelijkheden om overdag te werken in één van onze bedrijven. Op de boerderij, in de bakkerij, in de natuurvoedingswinkel of bij restaurant BuitenSporig! in Tiel.

Interesse?

Heb je interesse en wil je meer informatie over wonen bij Thedinghsweert zorggroep? Mail dan naar wonen@thedinghsweert.nl of neem contact op met Cees van Stiphout hoofd zorg (0344) 61 82 70.