vakantiesluiting winkel

Ook dit jaar gaan wij weer op vakantie,de winkel is gesloten.

van maandag 24 juli t/m maandag 31 juli.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie,en zien jullie graag weer terug na onze vakantie.

Lees verder

Hartelijk dank voor jouw stem!

Kerk Avezaathmaandagmiddag 29 mei 2017 hebben Inge te Velde en Cees van Stiphout de cheque in ontvangst mogen nemen van Ellen Groenewegen en Susanne van der Spoel (Rabobank West Betuwe) namens het fonds ‘Een aandeel in de Betuwe’.

Hartelijk dank aan iedereen die op het project ‘inrichting woonvorm Ambtmanstraat’ heeft gestemd!

 

 

Lees verder

Feestelijke opening woonvorm Ambtmanstraat

Woonvorm Ambtmanstraat (Tiel) feestelijk geopend door wethouder Driessen

Tiel, 7 juni 2017 –  Eind 2016 trok Thedinghsweert zorggroep de stoute schoenen aan om een lang gekoesterde wens te vervullen. Het realiseren van een kleinschalige woonvoorziening voor onze cliënten in de binnenstad van Tiel, dichtbij goede voorzieningen. Na jaren van dromen en vervolgens hard werken vond op woensdag 7 juni 2017 een historisch moment plaats: de feestelijke opening van woonvorm Ambtmanstraat (Tiel) door wethouder Driessen.

Bij deze willen wij Van den Oever Wonen en Slapen B.V., Equi Nederland B.V.,Första Nederland B.V., Stikkerij Vorm B.V. en iedere bewoner uit Tiel en omgeving die heeft bijgedragen aan het realiseren van de woonvorm Ambtmanstraat bedanken.

Het is ons gelukt de woonvorm Ambtmanstraat voor onze bewoners zo in te richten dat zij zich na de verhuizing snel vertrouwd voelden op een veilige plek waar warmte, gezelligheid en geborgenheid wordt ervaren. Een vertrouwde en stabiele thuissituatie waar ieder zich zelf mag zijn en waar voluit onderling respect is. Een ‘thuis’ waar ruimte is voor individuele wensen en behoeften, privacy, zelfstandigheid en keuzevrijheid, maar waar de bewoners ook als in gezinsverband kunnen samenleven.

Voor verdere informatie over wonen bij Thedinghsweert zorggroep kunt u bellen met de heer C. van Stiphout (hoofd zorg),  (0344) 61 82 70.

Woensdag 7 juni 2017 – opening woonvorm Ambtmanstraat door wethouder Driessen

 

Lees verder

Geslaagde inrichtingsactie Ambtmanstraat

Enorm veel dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het slagen van de inrichtingsactie woonvoorziening Ambtmanstraat

 

Aan onze oproep van via Facebook, de krant en Omroep Gelderland om spullen te verzamelen voor de woonvoorziening Ambtmanstraat, is massaal gehoor gegeven.  U hebt ons overdonderd!

Wij willen grote dankbaarheid uitdrukken aan iedereen die heeft bijgedragen aan het slagen van deze inrichtingsactie. Met zijn allen hebt u laten zien dat met gezamenlijke inspanning van de inwoners van Tiel en omgeving veel moois tot stand kan komen. Het is de afgelopen weken hartverwarmend voor onze organisatie geweest om zulke saamhorigheid van burgers te mogen ervaren. Met uw spullen hebben wij onze cliënten een prachtige nieuwe woonplek kunnen bieden. Wees er van overtuigd dat uw meubelen, huisraad, keukenartikelen etc. een prachtig tweede leven hebben gekregen.

 

Op woensdag 15 maart jl. hebben wij het pand aan de Ambtmanstraat betrokken. De eerste appartementen zijn bewoond. Hiermee is een lang gekoesterde wens van Thedinghsweert, namelijk het kunnen leveren van woonzorg, werkelijkheid geworden.

Lees verder

Eieren

De eieren van Thedinghsweert zijn speciaal

Onze eieren zijn namelijk van kippen die los lopen.  Deze kippen kunnen gaan en staan waar ze willen; zij zitten namelijk niet opgesloten.

Klik hier om verder te lezen.

 

Lees verder