Aankondiging – winkel wordt verbouwd!

Onze winkel wordt verbouwd. Om deze reden is de winkel gesloten op dinsdag 26 en woensdag 27 november a.s.
Donderdag 28 november bent u van harte welkom in onze nieuwe winkel.
Wij zijn vanaf 8.30 uur weer geopend. Er is een speciale actie voor bezoekers.

 

 

Lees verder

Uitbreiding biologische winkel Thedinghsweert en ruimere openingstijden

Een bijzonder adres voor  genieten van gezonde biologische producten.
Voor bezoekers een SPECIALE openingsaanbieding

De succesvolle biologische winkel van Thedinghsweert met een bijzondere maatschappelijke betekenis is al 25 jaar gehuisvest in het buitengebied van Tiel. Zij is de enige biologische speciaalzaak in Tiel-Kerk Avezaath. Hier kunnen de klanten uitgebreide voorlichting krijgen over biologische producten, maar ook dagelijks verse ambachtelijke brood- en zoete producten krijgen uit de eigen ambachtelijke bakkerij.  Verder kunt u er terecht voor groente o.a. van eigen land, fruit en vlees van eigen vee. Laat u verrassen.

Na 25 jaren werd het tijd voor een grondige verbouwing. De nieuwe winkel wordt bijna twee keer zo groot en krijgt een ruimer assortiment aan biologische producten.  De mooie vernieuwde landelijke winkel heeft veel te bieden.

Wij willen al onze trouwe klanten hartelijk danken voor de ongemakken die zij hebben geaccepteerd tijdens de verbouwingsperiode.

Vanaf donderdag 28 november bent u van harte welkom in de nieuwe winkel. Er is een speciale actie voor bezoekers. Verder is er tot het nieuwe jaar een verrassingsaanbieding.

De winkel is vanaf 7 december elke zaterdag open tot 17.00 uur

Thedinghsweert wil mensen zoveel mogelijk stimuleren om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Daarnaast is zij een sociale onderneming waar werk gecreëerd wordt voor mensen met een handicap en een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Lees verder

Oproepkrachten woonzorg gezocht!

Voor onze woonvorm locatie Ambtmanstraat in Tiel zijn wij per direct op zoek naar:

  • woonbegeleider – oproepkracht
  • huishoudelijk assistent – oproepkracht

Voor meer informatie over deze vacatures klik hier.

Meer informatie over alle vacatures bezoek onze pagina ‘Vacature’

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Lees verder

Bestelformulier kerst bakkerijproducten


Voor de komende feestdagen ontvangen wij graag uw bestelling voor onze bakkerijproducten. Dit kunt u doen met behulp van onderstaande bestelformulieren.

  • Bezoekt u onze kraam op de markt in Utrecht en wilt u voor de feestdagen een bestelling doen dan kunt u bestelformulier kerst 2019 markt utrecht gebruiken. Uw bestelling kunt u vrijdag 20 december dan afhalen op de markt.
  • Bezoekt u onze kraam op de markt in Wageningen en wilt u voor de feestdagen een bestelling doen dan kunt u bestelformulier kerst 2019 markt wageningen gebruiken. Uw bestelling kunt u zaterdag 21 december dan afhalen op de markt.
  • Wilt u uw bestelling voor de kerst in de winkel afhalen dan kunt u bestelformulier kerst 2019 winkel * gebruiken.  Uw bestelling kunt op maandag 23 of dinsdag 24 december afhalen. Beiden dagen is de winkel geopend tot 15.00 uur.

*klik op de link voor het juiste bestelformulier.

 

 

 

 

 

Lees verder

Eieren

De eieren van Thedinghsweert zijn speciaal

Onze eieren zijn namelijk van kippen die los lopen.  Deze kippen kunnen gaan en staan waar ze willen; zij zitten namelijk niet opgesloten.

Klik hier om verder te lezen.

 

Lees verder