Jouw stem is geld waard!

Laat jij ons project bloeien?

Rabobank West Betuwe stelt een deel van haar winst beschikbaar voor het fonds ‘Een aandeel in de Betuwe’. Met dit fonds vloeit een gedeelte van de winst van de bank terug naar de lokale gemeenschap. Verenigingen en stichtingen konden afgelopen periode hiervoor één project indienen. Wij  hebben ons aangemeld met het project ‘inrichting woonhuis gehandicapten Ambtmanstraat Tiel’ onder stichting Thedinghsweert.

Als lid van Rabobank West Betuwe mag jij meebeslissen hoe dit bedrag onder verenigingen en stichtingen wordt verdeeld door het uitbrengen van je stem op twee regionale projecten die je een warm hart toedraagt. Hoe meer stemmen een project ontvangt des te hoger de bijdrage voor dit project wordt. Geef ons jouw stem van 1 tot en met 30 april 2017 op rabowestbetuweleden.nl.

Zorg dat je voor 1 april 2017 lid bent van Rabobank West Betuwe en je krijgt per e-mail een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Voor informatie over het lidmaatschap klik hier.

 

Jouw stem is geld waard! Laat jij ons project bloeien?

 

Flyer Stemmen

 

Lees verder

Geslaagde inrichtingsactie Ambtmanstraat

Enorm veel dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het slagen van de inrichtingsactie woonvoorziening Ambtmanstraat

 

Aan onze oproep van via Facebook, de krant en Omroep Gelderland om spullen te verzamelen voor de woonvoorziening Ambtmanstraat, is massaal gehoor gegeven.  U hebt ons overdonderd!

Wij willen grote dankbaarheid uitdrukken aan iedereen die heeft bijgedragen aan het slagen van deze inrichtingsactie. Met zijn allen hebt u laten zien dat met gezamenlijke inspanning van de inwoners van Tiel en omgeving veel moois tot stand kan komen. Het is de afgelopen weken hartverwarmend voor onze organisatie geweest om zulke saamhorigheid van burgers te mogen ervaren. Met uw spullen hebben wij onze cliënten een prachtige nieuwe woonplek kunnen bieden. Wees er van overtuigd dat uw meubelen, huisraad, keukenartikelen etc. een prachtig tweede leven hebben gekregen.

 

Op woensdag 15 maart jl. hebben wij het pand aan de Ambtmanstraat betrokken. De eerste appartementen zijn bewoond. Hiermee is een lang gekoesterde wens van Thedinghsweert, namelijk het kunnen leveren van woonzorg, werkelijkheid geworden.

Lees verder

Eieren

De eieren van Thedinghsweert zijn speciaal

Onze eieren zijn namelijk van kippen die los lopen.  Deze kippen kunnen gaan en staan waar ze willen; zij zitten namelijk niet opgesloten.

Klik hier om verder te lezen.

 

Lees verder