Feestelijke opening woonvorm Ambtmanstraat

Woonvorm Ambtmanstraat (Tiel) feestelijk geopend door wethouder Driessen

Tiel, 7 juni 2017 –  Eind 2016 trok Thedinghsweert zorggroep de stoute schoenen aan om een lang gekoesterde wens te vervullen. Het realiseren van een kleinschalige woonvoorziening voor onze cliënten in de binnenstad van Tiel, dichtbij goede voorzieningen. Na jaren van dromen en vervolgens hard werken vond op woensdag 7 juni 2017 een historisch moment plaats: de feestelijke opening van woonvorm Ambtmanstraat (Tiel) door wethouder Driessen.

Bij deze willen wij Van den Oever Wonen en Slapen B.V., Equi Nederland B.V.,Första Nederland B.V., Stikkerij Vorm B.V. en iedere bewoner uit Tiel en omgeving die heeft bijgedragen aan het realiseren van de woonvorm Ambtmanstraat bedanken.

Het is ons gelukt de woonvorm Ambtmanstraat voor onze bewoners zo in te richten dat zij zich na de verhuizing snel vertrouwd voelden op een veilige plek waar warmte, gezelligheid en geborgenheid wordt ervaren. Een vertrouwde en stabiele thuissituatie waar ieder zich zelf mag zijn en waar voluit onderling respect is. Een ‘thuis’ waar ruimte is voor individuele wensen en behoeften, privacy, zelfstandigheid en keuzevrijheid, maar waar de bewoners ook als in gezinsverband kunnen samenleven.

Voor verdere informatie over wonen bij Thedinghsweert zorggroep kunt u bellen met de heer C. van Stiphout (hoofd zorg),  (0344) 61 82 70.

Woensdag 7 juni 2017 – opening woonvorm Ambtmanstraat door wethouder Driessen