• header 7

Het haardhout dat Thedinghsweert verkoopt komt uit Nederland.  Staatsbosbeheer onderhoud de Nederlandse bossen, uit dit onderhoud komen geregeld diverse bomen die door hen worden gerooid. Thedinghsweert is een afnemer van deze boomstammen.  Onze meewerkers verwerken de grote stammen en verpakken deze in kleine netten.  Wij leveren het hele jaar onbeperkt  haardhout. Wij verwerken de onderstaande houtsoorten in onze netten.

Eikenhout

Eikenhout is een hardhoutsoort en zeer geschikt als openhaardhout. Het hout heeft een hoog warmte rendement (geeft veel warmte af), brandt lang en heeft een mooi vlammenspel.

Beukenhout

Beukenhout is een hardhoutsoort, geschikt voor openhaard en houtkachel. Het hout heeft een hoog warmte gevend vermogen. Na het kloven op een droge plaats bewaren.

Berkenhout

Berkenhout is zachter hout, heeft een zeer hoog warmte gevend vermogen, maar verbrandt snel: wordt vaak gebruikt in combinatie van eik of beuk en om het vuur aan te maken.

Elzenhout

Elzenhout is een lichtere houtsoort. Dit hout brandt mooi en geeft direct warmte. Doordat het een lichtere houtsoort is, verbrandt het sneller en geeft veel mooie vlammen.

 

 

Prijslijst netzakken haardhout

Netzakken haardhout (prijs per net)

1 net……………€ 3,95

10 netten =…€ 39,50 plus 1 GRATIS

Per  kuub…….€ 125,00  = 40 netten

 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Betaling kan contant, pin of vooruit per bank.

 

Bezorgen

Bezorgen vragen wij een vergoeding van € 1,00 per gereden kilometer(heenreis).
(Uiteraard proberen wij zo dicht mogelijk bij de aangewezen plek te lossen)

 

Heeft u vragen of wilt u een offerte?  Neem dan gerust contact op. Bestellen kan alleen telefonisch 0344 618 270 tussen 09:00 en 16:30.

 

Thedinghsweert Zorg in Bedrijf BV

Thedingsweert 25
4017 NR   Kerk-Avezaath

Telefoon: (0344) 618 270

haardhout@thedinghsweert.nl